Mest læste
[Prosaanmeldelse]

1 - Prosaanmeldelse
Ternet Ninja
2 - Prosaanmeldelse
Hvis det er
3 - Prosaanmeldelse
Kantslag
4 - Prosaanmeldelse
De hængte hunde
5 - Prosaanmeldelse
Dig og mig ved daggry
6 - Prosaanmeldelse
Gud taler ud
7 - Prosaanmeldelse
Effekten af Susan
8 - Prosaanmeldelse
De mørke mænd
9 - Prosaanmeldelse
Og bjergene gav genlyd
10 - Prosaanmeldelse
The vampire diaries – Mørkets brødre

Ukendt Afsender / Lisa Bjerre og Susan Casserfelt / 333 sider
Modtryk. ISBN 9788770077842
Anmeldt 2/4 2024, 16:41 af Rikke Kirchheiner

De giver aldrig op


De giver aldrig op

« Tilbage venstrestil icon lige marginer icon - icon + icon print icon

Cover

Ukendt Afsender er en velskrevet og vedkommende roman, der er tredje del af en krimiserie, som det er værd at følge med i.

Igennem alle krimierne følger man samme persongalleri. Læseren oplever de to hovedkarakteres personlige udvikling, og hvordan deres historier væver sig ind i hinanden i spørgsmål om liv og død og kærlighed og kontroverser. Derudover inddrages forskellige andre personer, som plottet handler om.

Det er en serie, der tilmed henvender sig til et ungt publikum, da perspektiv og synsvinkler fx i første bog i serien er lagt hos unge teenagere og deres ungdomsliv med dets udfordringer, genvordigheder og mange farer for at komme i uføre uden egentlig selv at ville det.

Der er en stor omsorg for personerne i romanen. Krimiserien belyser samfundsrelevante udfordringer og problemer og handler om aktuelle former for kriminalitet, som vi hører om i nyhederne. Det være sig bedrageri af ældre mennesker, eller de kriminelles brug af unge mennesker under den kriminelle lavalder og på tværs af klasseskel til at udføre forskellige opgaver.

I bogen Ukendt afsender er der spændingskurver, men samtidig er det en vedkommende roman, der er så levende skrevet, at man let lever sig ind i fortællingen og ind i romankarakterernes liv og tanker. Man holder af personerne, der foldes ud på en vellykket og empatisk måde, så man som læser også drages af deres liv, så vel som af krimiplottet, og af om sagen kan opklares.

Man følger også en af politimændene, som er havnet i hænderne på en kriminel bande, han engang sporadisk har været en del af, og hvordan det udvikler sig på en overraskende måde.

Alt i alt en fantastisk spændende og god roman, som man får lyst til at læse mere af, så det er godt at vide, at historien fortsætter.


Forrige anmeldelse
« Murtagh «
Næste anmeldelse
» Anna og Ruth - den nazidømte o... »


Flere prosaanmeldelser